Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sanfeliu Blackowls (1333800) - tupam (1580584) » 257502987: T29/J3/X

Liga 257502987 Información oficial sobre el partido 257502987 en Hattrick

16.01.2010 14:15:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 3 / X.1063 (166318)

Real Sporting de Gijón S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Sporting de Gijón S.A.D.' en el partido 2 - 1 tupam Alineación oficial del equipo 'tupam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Sporting de Gijón S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Sporting de Gijón S.A.D.' en el partido 3 - 0 tupam Alineación oficial del equipo 'tupam' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Sporting de Gijón S.A.D.

Goles Goles

  • 112 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Al minut 53 del partit, el jugador Ventín Berbia de Sporting va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 122 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Sporting va ser Alejandro Melo.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Pablo Altuna va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Sporting se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 208 Minuto 37 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Enrique Pérez Urbina va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 37. En Ximeno Romalde va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 213 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El Sporting va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Rafael Vitores la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, Mario Traver gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Javier Pablo Botí va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 34 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Sporting puguin veure en Pablo Altuna jugant de nou; ja que al minut 34 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Ventín Berbia el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): En David Batalla de Sporting va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Joan Freixedes va prendre el seu rol al minut 81.

tupam

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Raúl Rames va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Roque Roa no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.