Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

catennacho español (437382) - los cule del pueblos (1584186) » 257496239: T29/J10/X

Liga 257496239 Información oficial sobre el partido 257496239 en Hattrick

06.03.2010 14:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 10 / X.942 (97025)

catennacho español Alineación oficial del equipo 'catennacho español' en el partido 5 - 0 kikolin f.c Alineación oficial del equipo 'kikolin f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
catennacho español Alineación oficial del equipo 'catennacho español' en el partido 3 - 0 kikolin f.c Alineación oficial del equipo 'kikolin f.c' en el partido
Tiene suerte 3.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

catennacho español

Goles Goles

  • 119 Minuto 7 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Pedro Dávalos el va rematar Alvaro Frias amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.
  • 118 Minuto 21 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 21, Saúl Broullon va pentinar un córner cap al segon pal que Antonio Arroyal va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 0.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39, catennacho va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Fernando Arcos, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): catennacho va augmentar la diferència quan Marcelo Medina Davila no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de catennacho a 5 - 0. Fernando Arcos va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Al minut 14, Marcelo Medina Davila gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Celestino Capelo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Saúl Broullon, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Alvaro Frias. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marcelo Medina Davila.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): En Pau Crisol de catennacho va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Lertsun Lezeta va prendre el seu rol al minut 30.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Saúl Broullon no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

kikolin f.c

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): Víctor López Pilares va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de kikolin que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jan Gasull de kikolin amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 23 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 23 va fer que Fernando Pries de kikolin hagués d'abandonar el terreny de joc. Jan Gasull va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 094 Minuto 59 (Tirita (médico)): Gabriel Olmos Ribas va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de kikolin es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.