Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Almogaver Team (1419698) - Baticinio C.F (117985) » 257494652: T29/J5/X

Liga 257494652 Información oficial sobre el partido 257494652 en Hattrick

30.01.2010 14:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 5 / X.914 (96997)

Almogaver Team Alineación oficial del equipo 'Almogaver Team' en el partido 2 - 4 Fattoria Calcio Alineación oficial del equipo 'Fattoria Calcio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Almogaver Team Alineación oficial del equipo 'Almogaver Team' en el partido 0 - 6 Fattoria Calcio Alineación oficial del equipo 'Fattoria Calcio' en el partido
Tiene suerte 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Almogaver Team

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 6 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Almogaver. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Julien Aubertin xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 102 Minuto 80 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Almogaver van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Agostino Campuzano en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Julien Aubertin de Almogaver es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luis Mir.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 73 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Almogaver puguin veure en József Filep jugant de nou; ja que al minut 73 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Agostino Campuzano el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 092 Minuto 85 (Lesión grave): Després de 85 minuts, Almogaver va veure com el seu jugador Luca Peluffo havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Antonio Alcaraz entraria per ocupar el seu lloc.

Fattoria Calcio

Goles Goles

  • 161 Minuto 19 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Javier Rojas que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): El jugador de Fattoria António Rainha va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 23 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Álvaro Ventura de Fattoria l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 25 de partit.
  • 184 Minuto 75 (Gol de penalti): Passaven 75 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Javier Rojas va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 74 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Javier Rojas de Fattoria va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Ignacio Laín es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76 Ivo Metello va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Álvaro Ventura, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Álvaro Ventura. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Iker Legarza de Fattoria va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.