Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

zafra1930 (1599062) - udc salamca ascesoiu (1334496) » 257493024: T29/J5/X

Liga 257493024 Información oficial sobre el partido 257493024 en Hattrick

30.01.2010 14:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 5 / X.885 (96968)

garci saga Alineación oficial del equipo 'garci saga' en el partido 0 - 7 Winconsin City Alineación oficial del equipo 'Winconsin City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
garci saga Alineación oficial del equipo 'garci saga' en el partido 0 - 5 Winconsin City Alineación oficial del equipo 'Winconsin City' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

garci saga

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 12 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Florenci Belenguer quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ovidi Montià de garci amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pablo Villarroel de garci va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 42 (Lesión): garci es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Ovidi Montià no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Heliodoro Duque al camp.
  • 090 Minuto 75 (Tirita): Passats 75 minuts de joc, en Aitor Moscoso de garci va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Winconsin City

Goles Goles

  • 170 Minuto 6 (Gol de falta): Josué Nunes Jr. va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 6. 0 - 1 per a Winconsin.
  • 183 Minuto 19 (Gol por la derecha): Al minut 19, un xut de Smiljko Gradinac des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Baltasar San Román, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 182 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Al minut 52, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Robert Sasiński va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 61 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 61, Winconsin va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Robert Sasiński.
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Al minut 67 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Evgen Schekotilin va ser l'anotador del 0 - 6.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Josué Nunes Jr., que va ser qui va marcar 0 - 7, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Winconsin va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Xermán Frade va desviar el xut final de Iustin Constantinescu després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Pedro Cubas es va comportar com un juvenil al minut 36 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Smiljko Gradinac va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Evgen Schekotilin després de 72 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Xermán Frade va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Josué Nunes Jr. de Winconsin va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Söhnke Kappe de Winconsin la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 9 (Tirita (médico)): Semblava que Josué Nunes Jr. s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.