Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Riazor Lérez (1339711) - kruger F.C. (315031) » 257490099: T29/J1/X

Liga 257490099 Información oficial sobre el partido 257490099 en Hattrick

02.01.2010 14:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 1 / X.833 (96916)

Riazor Lérez Alineación oficial del equipo 'Riazor Lérez' en el partido 3 - 3 jimbo f.c. Alineación oficial del equipo 'jimbo f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Riazor Lérez Alineación oficial del equipo 'Riazor Lérez' en el partido 3 - 0 jimbo f.c. Alineación oficial del equipo 'jimbo f.c.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Riazor Lérez

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Riazor prenia la batuta de l'encontre al minut 25, quan en Andreu Bach va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): En Rodrigo Abreu entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Riazor, un peu providencial d'en Juan Luis Castellsir va situar el 2-0 al panell digital.
  • 122 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Riazor va ser Jorge Enrique Nariño.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Anders Tungmar del Riazor ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 218 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner peinado): Wiard Drieskens hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Jorge Enrique Nariño havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de David Moncada Luna va estar a punt d'acabar en gol al minut 87, però el porter visitant Xerardo Brozadas va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

jimbo f.c.

Goles Goles

  • 151 Minuto 56 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 56, el jugador visitant Roberto Amado va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 138 Minuto 76 (Gol evento especial extremo + rematador): Francisco Miguel Cayon estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Alejandro Aparisi Miralles va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 2 al minut 76.
  • 161 Minuto 85 (Gol por el centro): Als 85 minuts de partit, Alejandro Tomás Marín de jimbo va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Es duien 4 minuts de partit jugats quan Pepe Nievas va estar a punt de posar per davant a jimbo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Paolo Lo Grasso va impedir un gol cantat.
  • 251 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42, Alejandro Aparisi Miralles va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de jimbo, l'equip va recuperar la pilota al minut 70 i va contraatacar. En Francisco Cuadérnigas va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Pepe Nievas de jimbo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.