Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

geloTTe FC (123632) - Battle Dragons (991650) » 257484560: T29/J2/X

Liga 257484560 Información oficial sobre el partido 257484560 en Hattrick

09.01.2010 14:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 2 / X.734 (96817)

Hígado de Kiev Alineación oficial del equipo 'Hígado de Kiev' en el partido 0 - 4 ROMPECORAZONES Alineación oficial del equipo 'ROMPECORAZONES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hígado de Kiev Alineación oficial del equipo 'Hígado de Kiev' en el partido 0 - 3 ROMPECORAZONES Alineación oficial del equipo 'ROMPECORAZONES' en el partido
Tiene un resultado normal 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hígado de Kiev

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Hígado va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Goiznabar Iñurrategi, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manuel Izu de Hígado es va guanyar la targeta groga merescudament.

ROMPECORAZONES

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 2, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Crispín Sotelo es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Xavián Ares Fernández, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 138 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Xavián Ares Fernández la va rematar Alfredo Fernández Santillana amb una magnífica volea que va fer pujar per a ROMPECORAZONES el 0 - 3.
  • 136 Minuto 83 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Gonzalo Parias s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Alfredo Fernández Santillana, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 5 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Xavián Ares Fernández després de 5 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jaume Baraut va poder desviar-lo a córner.
  • 280 Minuto 5 (Ocasión de falta): Alfredo Fernández Santillana va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, el ROMPECORAZONES va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Sjef Sonneveld s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Crispín Sotelo de ROMPECORAZONES va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.