Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ciutadilla (1417747) - maquinas C.F (1338706) » 257479816: T29/J7/X

Liga 257479816 Información oficial sobre el partido 257479816 en Hattrick

13.02.2010 14:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 7 / X.649 (96732)

Urbanizacion Futbol Alineación oficial del equipo 'Urbanizacion Futbol' en el partido 1 - 2 maSteR kiies Alineación oficial del equipo 'maSteR kiies' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Urbanizacion Futbol Alineación oficial del equipo 'Urbanizacion Futbol' en el partido 3 - 0 maSteR kiies Alineación oficial del equipo 'maSteR kiies' en el partido
Tiene mala suerte 3.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Urbanizacion Futbol

Goles Goles

  • 138 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Henrique Fernandes va anar directament als peus de Ireneusz Iwańczuk que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Manuel Sirvent va estar a punt d'avançar els locals al minut 35 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 212 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Francisco Fernández Fuentes va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Carlos Portoneria va estar a punt d'empatar per a Urbanizacion quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Rodolf Oliver va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Portoneria de Urbanizacion es va emportar una amonestació al minut 20 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luis Borràs de Urbanizacion la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 28 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 28 va fer que Ville Heinonen de Urbanizacion hagués d'abandonar el terreny de joc. Henrique Fernandes va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 091 Minuto 47 (Lesión leve): Urbanizacion va fer una substitució al minut 47. Francisco Gasol va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Honorio Casas.
  • 093 Minuto 63 (Lesión (no subst.)): Quan en Ireneusz Iwańczuk es va retirar del terreny de joc al minut 63 per culpa del fort dolor que sentia al genoll, els aficionats de Urbanizacion es van enfadar al veure que no podia ser substituït per cap company.

maSteR kiies

Goles Goles

  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Sijbrand Hilker va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 174 Minuto 39 (Gol de penalti): Quan passaven 39 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del maSteR. En Nil Ollé va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de maSteR va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Nil Ollé, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): Al minut 40, Alberto Cigarán de maSteR va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Leôncio Lynce es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 42 (Lesión): maSteR es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Mariño Guzmán Rosales no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Ivan Cabrespina al camp.