Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

f.c. aguasnegras (995906) - Real Fantasmitaa (1593864) » 257475909: T29/J10/X

Liga 257475909 Información oficial sobre el partido 257475909 en Hattrick

06.03.2010 14:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 10 / X.579 (96662)

U.D.A GANAR Alineación oficial del equipo 'U.D.A GANAR' en el partido 2 - 6 puerto sport Alineación oficial del equipo 'puerto sport' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
U.D.A GANAR Alineación oficial del equipo 'U.D.A GANAR' en el partido 0 - 4 puerto sport Alineación oficial del equipo 'puerto sport' en el partido
Tiene suerte 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D.A GANAR

Goles Goles

  • 108 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 29, en Raúl García Carpintero la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Genís Torradas que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 111 Minuto 31 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 31, Guillem Moncusí de U.D.A empatava el partit: 2 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alberto Dorarán.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 71 (Evento clima: sol, OK técnico): En Genís Torradas va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

puerto sport

Goles Goles

  • 118 Minuto 12 (Gol evento especial córner peinado): Michiaki Hishida va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de puerto, Toni Bielva, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 182 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Tariq Suri, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al minut 32 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Radu-Mihai Niţu que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Célsio Atalaia va aprofitar un error defensiu al minut 41, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 4 al marcador per a puerto.
  • 180 Minuto 43 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Tommy Bendix de puerto va entrar per l'escaire. El marcador es posava 2 - 5 per als visitants al minut 43.
  • 181 Minuto 50 (Gol por el centro): Tariq Suri de puerto va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 6 al minut 50. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51 Santiago Romero Mora va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Michiaki Hishida, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Tariq Suri després de 67 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Santiago Romero Mora va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Célsio Atalaia. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Tariq Suri de puerto va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Tariq Suri va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.