Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Asfa (990463) - Warlock's Airsoft (485668) » 257471408: T29/J4/X

Liga 257471408 Información oficial sobre el partido 257471408 en Hattrick

23.01.2010 14:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 4 / X.499 (96582)

Asfa Alineación oficial del equipo 'Asfa' en el partido 2 - 2 LOS PANCETTAS Alineación oficial del equipo 'LOS PANCETTAS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Asfa Alineación oficial del equipo 'Asfa' en el partido 0 - 2 LOS PANCETTAS Alineación oficial del equipo 'LOS PANCETTAS' en el partido
Tiene suerte 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Asfa

Goles Goles

  • 140 Minuto 44 (Gol de contra de falta): El porter de Asfa va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Jorge Mañero va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!
  • 142 Minuto 81 (Gol de contra por la izquierda): En Horacio Agrafoxo va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 47 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Jorge Mañero quasi empata el partit al minut 47, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 18, Marcos Giménez Soller de Asfa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jorge Mañero es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francisco Berral de Asfa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

LOS PANCETTAS

Goles Goles

  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): PANCETTAS va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 32. Bertín Zarzosa va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 37, PANCETTAS va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser David Molina.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En David Molina ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel Merino de PANCETTAS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Manuel Merino de PANCETTAS es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 83.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 44 (Tirita): Passats 44 minuts de joc, en Juan Dusay de PANCETTAS va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.