Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Flecha Rota (122398) - Penya Blaugrana Cervello (1435567) » 257470402: T29/J5/X

Liga 257470402 Información oficial sobre el partido 257470402 en Hattrick

30.01.2010 14:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 5 / X.481 (96564)

Flecha Rota Alineación oficial del equipo 'Flecha Rota' en el partido 1 - 1 Sirer's Team Alineación oficial del equipo 'Sirer's Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Flecha Rota Alineación oficial del equipo 'Flecha Rota' en el partido 1 - 1 Sirer's Team Alineación oficial del equipo 'Sirer's Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,4 % 1,3 % 13,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Flecha Rota

Goles Goles

  • 111 Minuto 35 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Gonzalo Fuster Medina va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Flecha empatava el partit, 1 a 1, al minut 35.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 67 per blocar una centrada d'en Carl Christian Götterup va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Flecha.
  • 224 Minuto 70 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 70, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Carl Christian Götterup sempre els tira per la dreta i en Eustasio Serrano, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Arnau Talleda de Flecha va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Sirer's Team

Goles Goles

  • 137 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 25 una excel·lent centrada de Rolando Cubas va arribar a Jota Pont Huerta, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): En Rolando Cubas va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Sirers va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 38, quan Xofre Cereixal va quedar-se sol davant el porter Toralf Knauer, però aquest va poder aturar el xut.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Flecha. La jugada d'estratègia del Sirers per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Xofre Cereixal va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ezequiel Gomendradi de Sirers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Raúl Alberto Falas estava fent un bon partit.