Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dingoos FC (1338405) - explicit lyrics (1582526) » 257469074: T29/J9/X

Liga 257469074 Información oficial sobre el partido 257469074 en Hattrick

27.02.2010 14:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 9 / X.457 (96540)

Adri's team F.C Alineación oficial del equipo 'Adri's team F.C' en el partido 5 - 0 explicit lyrics Alineación oficial del equipo 'explicit lyrics' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Adri's team F.C Alineación oficial del equipo 'Adri's team F.C' en el partido 8 - 0 explicit lyrics Alineación oficial del equipo 'explicit lyrics' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Adri's team F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Antonio Malpica va donar a Adris un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71, Adris va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Erik Wouters, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Fausto Nardini es va introduir dins la defensa central al minut 83, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Adris va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Erik Wouters des de dins de l'àrea.
  • 185 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 88 minuts, el tirador de faltes del Adris va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Fausto Nardini, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 5 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Adris va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Fausto Nardini en un 1 contra 1 amb el porter Herminio Aranés, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Xavi Avellí del Adris ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Antonio Malpica va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Sergio Monge una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de Herminio Aranés va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 41 (Tirita (médico)): Erik Wouters va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Adris es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 095 Minuto 79 (Lesión): Adris es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Alfredo Righi no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Luis Gerardo Aybar al camp.

explicit lyrics

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 24 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Fausto Nardini va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mauro Barro de explicit va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Josep Bolòs de explicit amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marcos Aunes.