Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC MARTINENC (988616) - xuke vk ... (992963) » 257467566: T29/J10/X

Liga 257467566 Información oficial sobre el partido 257467566 en Hattrick

06.03.2010 14:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 10 / X.430 (96513)

FC MARTINENC Alineación oficial del equipo 'FC MARTINENC' en el partido 0 - 3 xuke vk ... Alineación oficial del equipo 'xuke vk ...' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC MARTINENC Alineación oficial del equipo 'FC MARTINENC' en el partido 1 - 2 xuke vk ... Alineación oficial del equipo 'xuke vk ...' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,0 % 0,5 % 90,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC MARTINENC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de FCM va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Seran Juanes, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16 es va veure una gran oportunitat per a FCM per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Álvaro Abarbado, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 210 Minuto 47 (Ocasión de falta): En Óscar Olmos va fer una magnífica aturada al minut 47, tot i el bon llançament de falta de Óscar Romero.
  • 236 Minuto 55 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Delio Meijueiro va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

xuke vk ...

Goles Goles

  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 31 minuts, el tirador de faltes del xuke va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Silvio Bertoa, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 186 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 0 - 2 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del xuke. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Adrián Esteñoz va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Paco Ribera de xuke va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 67. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de xuke va anar a parar a la dreta de l'atac on en Pancho Chiriboga, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Adrián Esteñoz després de 60 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Pep Janué va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paco Sens de xuke va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 36 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Paco Sens de xuke es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 36.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Adrián Esteñoz de xuke va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.