Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Colonia Lavi (1420254) - NARCEAF.C. (492513) » 257466714: T29/J7/X

Liga 257466714 Información oficial sobre el partido 257466714 en Hattrick

13.02.2010 14:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 7 / X.415 (96498)

La Cañada fc Alineación oficial del equipo 'La Cañada fc' en el partido 3 - 1 Goly.C.F Alineación oficial del equipo 'Goly.C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Cañada fc Alineación oficial del equipo 'La Cañada fc' en el partido 3 - 0 Goly.C.F Alineación oficial del equipo 'Goly.C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Cañada fc

Goles Goles

  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Finn Schramme, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 122 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Cañada contenien la respiració mentre en Attilio Uburti s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 115 Minuto 78 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Finn Schramme de Cañada va fer un bon esprint per escapar-se de Diego Zaldibar i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 3 - 1. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Cañada va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jürgen Krebber en un 1 contra 1 amb el porter Mor David, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El Cañada ho intentava per la dreta per mitjà de Dragan Kljajić, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Uwe Liesenfeld una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 84, però una magnífica aturada de Mor David va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Niccolò Sartori de Cañada amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Goly.C.F

Goles Goles

  • 138 Minuto 54 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Enrique Feloaga va anar directament als peus de Maxence Tricot que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enrique Feloaga de Goly.C.F va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pablo De Flor es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 27 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 27 de partit, quan un jugador de Goly.C.F, en Pablo De Flor, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 095 Minuto 37 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Piotr Niedzielan va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Juan Francisco Teresa.