Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Troy Mcclure (1456467) - Los Barrios de Gordón (1437574) » 257457693: T29/J6/X

Liga 257457693 Información oficial sobre el partido 257457693 en Hattrick

06.02.2010 14:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 6 / X.254 (96337)

Troy Mcclure Alineación oficial del equipo 'Troy Mcclure' en el partido 1 - 3 Los inutiles CF Alineación oficial del equipo 'Los inutiles CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Troy Mcclure Alineación oficial del equipo 'Troy Mcclure' en el partido 0 - 5 Los inutiles CF Alineación oficial del equipo 'Los inutiles CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Troy Mcclure

Goles Goles

  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): Corria el minut 40 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Moisès Llosada, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Miguel Ángel Fernández Lorca de Mcclure va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Los inutiles CF

Goles Goles

  • 163 Minuto 54 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 54 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Poul Colding.
  • 172 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de inutiles va ser finalitzada des de l'esquerra per Iván Sáenz al minut 56. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Carl Olenskog de inutiles l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 58 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 17 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Carl Olenskog va ridiculitzar a en Alberto Morales amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): inutiles va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 29, quan Enrique Planas va quedar-se sol davant el porter Pablo Mires, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del inutiles que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Lars Schwalbach, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 263 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): En Enrique Planas va encarar al porter al 42, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Lars Schwalbach per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 44, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 263 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Carl Olenskog quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.