Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

gholenho f. c. (1336057) - Formula23 (314382) » 257457476: T29/J8/X

Liga 257457476 Información oficial sobre el partido 257457476 en Hattrick

20.02.2010 14:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 8 / X.250 (96333)

gholenho f. c. Alineación oficial del equipo 'gholenho f. c.' en el partido 2 - 4 crackóvia bertus Alineación oficial del equipo 'crackóvia bertus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
gholenho f. c. Alineación oficial del equipo 'gholenho f. c.' en el partido 1 - 3 crackóvia bertus Alineación oficial del equipo 'crackóvia bertus' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,7 % 0,6 % 89,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gholenho f. c.

Goles Goles

  • 186 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 0 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del gholenho. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Gonzalo Ruiz del Arco va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 118 Minuto 65 (Gol evento especial córner peinado): gholenho va aconseguir el 2 - 4 gràcies a una jugada assajada de córner en què Ramon Fortuny, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Víctor Mulet que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Víctor Mulet de gholenho la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Jordi Soler de gholenho va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Ramon Fortuny probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 305 Minuto 20 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Severiano Viturro va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

crackóvia bertus

Goles Goles

  • 162 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Oswald Loleit, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 30.
  • 186 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El crackóvia va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Oswald Loleit rematés de volea a la xarxa. El 1 - 2 pujava al marcador al minut 32.
  • 182 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Jonathan Clanet va aprofitar un error defensiu al minut 54, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a crackóvia.
  • 182 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Al minut 56 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Michael Msambya va ser l'anotador del 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Peter Lewerberg ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 263 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): En Esben Klougart va encarar al porter al 29, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Michael Msambya al minut 64, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Oswald Loleit de crackóvia va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 73 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.