Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Auste Alamierda F.C. (802091) - INKLANSABLES F.C (48054) » 257449232: T29/J5/X

Liga 257449232 Información oficial sobre el partido 257449232 en Hattrick

30.01.2010 14:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 5 / X.103 (96186)

esporting Alineación oficial del equipo 'esporting' en el partido 6 - 1 INKLANSABLES F.C Alineación oficial del equipo 'INKLANSABLES F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
esporting Alineación oficial del equipo 'esporting' en el partido 8 - 1 INKLANSABLES F.C Alineación oficial del equipo 'INKLANSABLES F.C' en el partido
Tiene mala suerte 8.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

esporting

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Al minut 6 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a esporting va ser Curd Beier.
  • 131 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Sabin Larragoitia, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a esporting.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Kornelijus Duobinis va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de esporting pel centre va donar un gran resultat: el gol de Manoel Eduardo Butzke va posar el 4 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de esporting va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Amedeo Soncin progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Joaquín Porcel Muñoz va incrementar l'avantatge de esporting amb el 6 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61, Ernesto Avidano gairebé va marcar per a esporting des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ernesto Avidano de esporting es va emportar una amonestació al minut 62 per provocar un rival.

INKLANSABLES F.C

Goles Goles

  • 105 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! José Luis Coscarate rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de José Cacho, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 1 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jaakko Fager no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Jorge Díez de Arellano estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 253 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Luis Balasch quasi redueix la diferència al marcador al minut 70, però una gran estirada d'en Rubén Laín Valenzuela va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Luis Balasch de INKLANSABLES es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jorge Díez de Arellano es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 59 (Tirita): Era el minut 59 quan després d'una dura entrada, el jugador Ferran Torm de INKLANSABLES s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.