Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Olympique Breizhous Frenchies (125455) - FC Monete (1418276) » 257447622: T29/J8/X

Liga 257447622 Información oficial sobre el partido 257447622 en Hattrick

20.02.2010 14:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 8 / X.74 (96157)

Olympique Breizhous Frenchies Alineación oficial del equipo 'Olympique Breizhous Frenchies' en el partido 0 - 8 The Rivers Alineación oficial del equipo 'The Rivers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Olympique Breizhous Frenchies Alineación oficial del equipo 'Olympique Breizhous Frenchies' en el partido 0 - 7 The Rivers Alineación oficial del equipo 'The Rivers' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olympique Breizhous Frenchies

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joaquín Tamariz de Olympique es va emportar una amonestació al minut 8 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 70 (Tirita): Era el minut 70 quan després d'una dura entrada, el jugador José María Comerdford de Olympique s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Joaquín Tamariz, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 305 Minuto 62 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Romualdo García, en lloc de córrer, relliscava.

The Rivers

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): En Oscar Galves donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 9 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 184 Minuto 11 (Gol de penalti): Rivers va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Jorge Reyna va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 19 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Rivers. A fi d'aconseguir el 0 - 3, van tocar-la en curt per tal que Oscar Galves xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 22 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Tevfik Hür de Rivers l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 22 de partit.
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Benno Baute va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 5 per als visitants.
  • 136 Minuto 76 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Xavi Folguera encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Benno Baute anotar per a Rivers el 0 - 6. Millor no veure'n la repetició.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Oscar Galves de Rivers va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 7 al minut 80. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Elliott Wermeille va ser l'anotador del 0 - 8.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 63 (Ocasión de falta): Amós Pérez va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Jorge Reyna que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Rivers la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.