Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D.Demo (125474) - Olimpic Losareño (799332) » 257447578: T29/J11/X

Liga 257447578 Información oficial sobre el partido 257447578 en Hattrick

13.03.2010 14:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 11 / X.73 (96156)

C.D.Demo Alineación oficial del equipo 'C.D.Demo' en el partido 4 - 7 Gwynbleidd C.F Alineación oficial del equipo 'Gwynbleidd C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
C.D.Demo Alineación oficial del equipo 'C.D.Demo' en el partido 1 - 8 Gwynbleidd C.F Alineación oficial del equipo 'Gwynbleidd C.F' en el partido
Tiene bastante suerte 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.Demo

Goles Goles

  • 119 Minuto 20 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Guillem Baguer va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 20.
  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 31, Rafael Priego va pentinar un córner cap al segon pal que Ángel María Coroño va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 0.
  • 102 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Als 48 minuts, una gran jugada per l'esquerra de C.D.Demo va acabar amb la pilota als peus de Juan Manuel Elicegui que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 3 - 5.
  • 102 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Guillem Baguer de C.D.Demo va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Adrián Cuerla de C.D.Demo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Gwynbleidd C.F

Goles Goles

  • 152 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Gwynbleidd va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Paco Pérez Peña va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 161 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 en Šimun Grabovac va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 39, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Mario Santiago es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Frank Lönnander de Gwynbleidd va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 42. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Mario Santiago, que va ser qui va marcar 2 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74, Mario Santiago va augmentar l'avantatge de Gwynbleidd a 4 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del C.D.Demo. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Mario Santiago la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Gwynbleidd es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 7 arribava al minut 81.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jacky Ghyssels de Gwynbleidd va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paco Pérez Peña de Gwynbleidd va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Jacky Ghyssels va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Stefos Mpaltzis de Gwynbleidd va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mario Santiago es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.