Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sta. Andreas (1598471) - cantabrica (1369098) » 257446079: T29/J1/X

Liga 257446079 Información oficial sobre el partido 257446079 en Hattrick

02.01.2010 14:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 1 / X.47 (96130)

posadas Alineación oficial del equipo 'posadas' en el partido 2 - 2 MARI_NARANJO Alineación oficial del equipo 'MARI_NARANJO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
posadas Alineación oficial del equipo 'posadas' en el partido 4 - 0 MARI_NARANJO Alineación oficial del equipo 'MARI_NARANJO' en el partido
Tiene mala suerte 4.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

posadas

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): El jugador Víctor Peláez de posadas, després de 4 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 121 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61 els aficionats van embogir quan en Pau Trias va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de posadas.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Paco Sánchez Lozano del posadas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del MARI_NARANJO. La jugada d'estratègia del posadas per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Pasqual Canals va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): Paco Sánchez Lozano de posadas va abandonar el terreny de joc després de 85 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Marcos Irusta va entrar en el seu lloc.

MARI_NARANJO

Goles Goles

  • 163 Minuto 7 (Gol por la derecha): Al minut 7 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Eugeni Calm que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 163 Minuto 66 (Gol por la derecha): El jugador visitant Eugeni Calm va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 66 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del MARI_NARANJO que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Mundial Pimentel, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 236 Minuto 80 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Francisco Trujillo no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Víctor Pereda estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 272 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Alejandro Tello va marcar al minut 86 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mundial Pimentel.