Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los araganes (1592441) - VadeFutbol (441006) » 257445658: T29/J7/X

Liga 257445658 Información oficial sobre el partido 257445658 en Hattrick

13.02.2010 14:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 7 / X.39 (96122)

los araganes Alineación oficial del equipo 'los araganes' en el partido 4 - 4 Cantera Real Madrid C.F. Alineación oficial del equipo 'Cantera Real Madrid C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
los araganes Alineación oficial del equipo 'los araganes' en el partido 3 - 5 Cantera Real Madrid C.F. Alineación oficial del equipo 'Cantera Real Madrid C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,9 % 19,0 % 55,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los araganes

Goles Goles

  • 106 Minuto 5 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Benigno Arixón sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 5 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 6 (Gol por la derecha): Marciano Antas va incrementar l'avantatge de araganes amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 9 (Gol por la derecha): araganes va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Benigno Arixón va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Enrique Huyarramendia, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del araganes se les va manegar per posar per davant el seu equip: 4 - 3 al minut 74.

Cantera Real Madrid C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del araganes. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jeremies Codina la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del CRM es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 1 arribava al minut 11.
  • 152 Minuto 20 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 2 quan Sandro Pinares va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 20 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 162 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Ignacio Galdón, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 3 - 3 al minut 51.
  • 138 Minuto 76 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de José Luis Cartella va anar directament als peus de Ignacio Galdón que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 19 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Nicolás Gajano haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a CRM al minut 19.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de CRM va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de José Luis Cartella, però el porter rival va fer una gran aturada.