Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Caudal D.M. (1368248) - Dos Torres (795204) » 257438428: T29/J6/IX

Liga 257438428 Información oficial sobre el partido 257438428 en Hattrick

06.02.2010 15:45:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 6 / IX.1958 (177453)

HIJOS DEL PRRO Alineación oficial del equipo 'HIJOS DEL PRRO' en el partido 1 - 1 Furzios F.C. Alineación oficial del equipo 'Furzios F.C.' en el partido
0 - 1 Jaros?aw Mosek (61')
Froilán Berducido (84') 1 - 1
HIJOS DEL PRRO Alineación oficial del equipo 'HIJOS DEL PRRO' en el partido 1 - 1 Furzios F.C. Alineación oficial del equipo 'Furzios F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
HIJOS DEL PRRO Alineación oficial del equipo 'HIJOS DEL PRRO' en el partido 1 - 1 Furzios F.C. Alineación oficial del equipo 'Furzios F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,8 % 4,7 % 19,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HIJOS DEL PRRO

Goles Goles

  • 139 Minuto 84 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Froilán Berducido va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Georg Antosch per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 6 (Ocasión de penalti): Al minut 6, HIJOS va disposar d'un penal a favor, però el xut de Fernando Martínez Delgado va ser aturat per Santiago Sánchez del Pozo.
  • 286 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Manolo Bustos va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Froilán Berducido va estar a punt d'acabar en gol al minut 48, però el porter visitant Santiago Sánchez del Pozo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 86 (Ocasión de falta): Fernando Martínez Delgado quasi dona a HIJOS l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Froilán Berducido de HIJOS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Furzios F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 61 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Jarosław Mosek va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Furzios va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 34, quan Lolo Cal va quedar-se sol davant el porter Alberto Rocha, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47 de partit, Gustáv Kotrbanec quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 32 (Lesión): El jugador de Furzios Libor Šmarda va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Bruno Lopes va entrar en el seu lloc.