Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Wocka's Juniors (123947) - U.D galaxy (1459120) » 257432366: T29/J2/IX

Liga 257432366 Información oficial sobre el partido 257432366 en Hattrick

09.01.2010 15:45:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 2 / IX.1850 (177345)

O Vieiro Alineación oficial del equipo 'O Vieiro' en el partido 1 - 1 U.D galaxy Alineación oficial del equipo 'U.D galaxy' en el partido
0 - 1 Marius Ginoux (71')
Ovidiu Fedorca (88') 1 - 1
O Vieiro Alineación oficial del equipo 'O Vieiro' en el partido 1 - 1 U.D galaxy Alineación oficial del equipo 'U.D galaxy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
O Vieiro Alineación oficial del equipo 'O Vieiro' en el partido 0 - 1 U.D galaxy Alineación oficial del equipo 'U.D galaxy' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,5 % 0,2 % 95,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

O Vieiro

Goles Goles

  • 143 Minuto 88 (Gol de contra por la derecha): Ovidiu Fedorca va marcar al minut 88 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Vieiro van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Teemu Vana va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 205 Minuto 13 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Julien Lanusse marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Teemu Vana que va xutar a fora per molt poc.
  • 240 Minuto 27 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Vieiro sortien al contraatac. La falta llançada per Jociano Marte va sortir força alta sense massa perill.
  • 286 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Julien Lanusse va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Vieiro va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ovidiu Fedorca va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Luis Brenes de Vieiro amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Petter Svela de Vieiro la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 63 (Lesión leve): Vieiro va fer una substitució al minut 63. Juan Luis Brenes va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Miguel Barrado.

U.D galaxy

Goles Goles

  • 106 Minuto 71 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 71 i semblava que galaxy desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Marius Ginoux va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): En Marius Ginoux va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.