Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Antiguas Glorias Fc (1333102) - SUPERNACHO F.C. (489416) » 257427399: T29/J7/IX

Liga 257427399 Información oficial sobre el partido 257427399 en Hattrick

13.02.2010 15:45:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 7 / IX.1761 (177256)

La Tercia F.C. Alineación oficial del equipo 'La Tercia F.C.' en el partido 0 - 3 SUPERNACHO F.C. Alineación oficial del equipo 'SUPERNACHO F.C.' en el partido
0 - 1 Taavi Ots (13')
0 - 2 Maciej Sienniak (40')
0 - 3 Niklas 'Poppen' Norrbom (82')
La Tercia F.C. Alineación oficial del equipo 'La Tercia F.C.' en el partido 0 - 3 SUPERNACHO F.C. Alineación oficial del equipo 'SUPERNACHO F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Tercia F.C. Alineación oficial del equipo 'La Tercia F.C.' en el partido 0 - 2 SUPERNACHO F.C. Alineación oficial del equipo 'SUPERNACHO F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Tercia F.C.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Gavin O'Shannaig probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 301 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Lesław Oszywa, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

SUPERNACHO F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): El jugador de SUPERNACHO Taavi Ots va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 13 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 180 Minuto 40 (Gol de falta): Passaven 40 minuts quan en Maciej Sienniak va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 2.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Niklas Norrbom, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Gonçalo Arcos va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Javier Musa, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Teodor Oproiu quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Javier Musa, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Giovanni Placidi va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Massimo Artuso, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Massimo Artuso va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 de partit, Robert Barajas va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Taavi Ots.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Teodor Oproiu va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.