Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

lashuefhu3efhu (779896) - Alaurin de la Torre C.F (988267) » 257415823: T29/J11/IX

Liga 257415823 Información oficial sobre el partido 257415823 en Hattrick

13.03.2010 15:45:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 11 / IX.1554 (177049)

DOCTORE ANTENAS Alineación oficial del equipo 'DOCTORE ANTENAS' en el partido 3 - 1 Deportivo de Leganés Alineación oficial del equipo 'Deportivo de Leganés' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
DOCTORE ANTENAS Alineación oficial del equipo 'DOCTORE ANTENAS' en el partido 6 - 0 Deportivo de Leganés Alineación oficial del equipo 'Deportivo de Leganés' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DOCTORE ANTENAS

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Paul Olsen ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, DOCTORE es posava per davant 1 a 0.
  • 123 Minuto 59 (Gol por la derecha): Corria el minut 59 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Paul Olsen, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): En Josip So'oialo va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 19 per blocar una centrada d'en Ignacio Antonio Wolf va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de DOCTORE.
  • 285 Minuto 51 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Daniel Laguna Millán, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Kai Woköck. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paul Olsen de DOCTORE amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Daniel Laguna Millán va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Deportivo de Leganés

Goles Goles

  • 162 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Lorenzo Ciappesoni va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 28.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): El Deportivo creava perill des de la dreta al minut 23, però en Ingo Brockmeier, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Per Månland desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 286 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 81 minuts, el Deportivo va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vicenzo Vilarés de Deportivo es va emportar una amonestació al minut 62 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Per Månland que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.