Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Benimaclet UD (995711) - Ron Mariel (1367514) » 257413319: T29/J1/IX

Liga 257413319 Información oficial sobre el partido 257413319 en Hattrick

02.01.2010 15:45:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 1 / IX.1510 (177005)

Estarenforma.net Alineación oficial del equipo 'Estarenforma.net' en el partido 2 - 1 Inter TLC Alineación oficial del equipo 'Inter TLC' en el partido
Reynaldo Lecaros (14') 1 - 0
Pedro Bueno Silva (30') 2 - 0
2 - 1 Maik Kunnig (72')
Estarenforma.net Alineación oficial del equipo 'Estarenforma.net' en el partido 2 - 1 Inter TLC Alineación oficial del equipo 'Inter TLC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Estarenforma.net Alineación oficial del equipo 'Estarenforma.net' en el partido 1 - 3 Inter TLC Alineación oficial del equipo 'Inter TLC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,1 % 2,9 % 80,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estarenforma.net

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Reynaldo Lecaros, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del EF.net se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 14.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Pedro Bueno Silva va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): El EF.net va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 38, però en Darío Ricardo Buján va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 36 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Helmut Baab s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Inter TLC

Goles Goles

  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Maik Kunnig, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Francisco Recacha va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 253 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Inter van seguir progressant per la banda dreta. Carlos Vergara va tenir la seva oportunitat al minut 40, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 252 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Inter va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 70, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Juan José Martínez Arús.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Higini Perelló de Inter es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): En Dawid Derda ocupà el lloc d'en Antonio Labrue Oneray al 79 minuts, dos minuts després que el jugador de Inter quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.