Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hold your colours (118531) - FC Nerja (1591721) » 257406847: T29/J7/IX

Liga 257406847 Información oficial sobre el partido 257406847 en Hattrick

13.02.2010 15:45:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 7 / IX.1394 (176889)

Spike United Alineación oficial del equipo 'Spike United' en el partido 2 - 3 Futbol Club Rastafari Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Rastafari' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Spike United Alineación oficial del equipo 'Spike United' en el partido 3 - 0 Futbol Club Rastafari Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Rastafari' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spike United

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): United va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 5 José María Debrul va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 119 Minuto 57 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Vasile Buhociu va treure un córner llarg cap al segon pal que en Gerard Páramo, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Al minut 9, Vasile Buhociu gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alvise Robbiano va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): United va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 19 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ronald Verduyn ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Futbol Club Rastafari

Goles Goles

  • 118 Minuto 17 (Gol evento especial córner peinado): En Alejandro Escorón entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Rastafari, un peu providencial d'en Andrés Veltri va situar el 1-1 al panell digital.
  • 141 Minuto 52 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Rastafari van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 2 mitjançant en Lukas Rosener.
  • 171 Minuto 63 (Gol por el centro): Amb 63 minuts jugats, Lukas Rosener de Rastafari va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Alejandro Escorón, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Alejandro Escorón va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 74 (Tirita): Al minut 74 de partit, el jugador Diego Hochberg de Rastafari es va lesionar lleugerament però va poder continuar.