Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

marcha cf (435951) - Viok f.c. (772307) » 257394750: T29/J7/IX

Liga 257394750 Información oficial sobre el partido 257394750 en Hattrick

13.02.2010 15:45:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 7 / IX.1178 (176673)

marcha cf Alineación oficial del equipo 'marcha cf' en el partido 6 - 0 La mandarina mekanika Alineación oficial del equipo 'La mandarina mekanika' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
marcha cf Alineación oficial del equipo 'marcha cf' en el partido 5 - 0 La mandarina mekanika Alineación oficial del equipo 'La mandarina mekanika' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

marcha cf

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): marcha, atacant per l'esquerra al minut 6, va aprofitar el magnífic llançament de Lothar Kaeb per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 118 Minuto 9 (Gol evento especial córner peinado): En Achmed Welschen entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al marcha, un peu providencial d'en Lothar Kaeb va situar el 2-0 al panell digital.
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): Ernst Koerner va incrementar l'avantatge de marcha amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Achmed Welschen, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35, marcha va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Mikael Huovinen, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Steven Bégin, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 0 per a marcha.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 18 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Danilo Centanni va fallar un penal al minut 18.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Patrik Wallind de marcha va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): En Patrik Wallind, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, Lajos Jóna de marcha va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Achmed Welschen de marcha es va emportar una amonestació al minut 61 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Lajos Jóna va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lothar Kaeb de marcha la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 38 (Tirita (médico)): Achmed Welschen va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de marcha es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): En Efi Sharir ocupà el lloc d'en Mikael Huovinen al 83 minuts, dos minuts després que el jugador de marcha quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

La mandarina mekanika

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Henrik Mølgaard de mandarina amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Yoshinobu Sasada de mandarina va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones