Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Simes f.c. (438112) - F.C.ferrández (1592983) » 257394545: T29/J11/IX

Liga 257394545 Información oficial sobre el partido 257394545 en Hattrick

13.03.2010 15:45:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 11 / IX.1174 (176669)

atreyus f.c. Alineación oficial del equipo 'atreyus f.c.' en el partido 5 - 0 Martins F.C. Alineación oficial del equipo 'Martins F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
atreyus f.c. Alineación oficial del equipo 'atreyus f.c.' en el partido 1 - 1 Martins F.C. Alineación oficial del equipo 'Martins F.C.' en el partido
Tiene mucha potra 0.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,3 % 36,4 % 34,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atreyus f.c.

Goles Goles

  • 106 Minuto 7 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Maciej Pucek va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 7, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del atreyus, mentre ja celebrava el 1 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): En Maciej Pucek de atreyus va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 143 Minuto 37 (Gol de contra por la derecha): El jugador Maciej Pucek de atreyus es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 3 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 105 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Maciej Pucek va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Zvulun Menashe va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. atreyus posava el marcador 4 a 0.
  • 130 Minuto 56 (Gol de falta): El gol de falta de Albert Llatjós sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 56 i ampliar l'avantatge de atreyus a 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): atreyus van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 44, però el xut de Sasu Sorsa des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de atreyus van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Xose Orgeira va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zvulun Menashe de atreyus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 44 (Evento clima: sol, OK técnico): Steffen Glad semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 306 Minuto 55 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Tico Braga Neto ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

Martins F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 72 en Maurice-Pascal Sackheim va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Ignacy Barta va impedir que reduïssin les diferències al marcador.