Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Polen Island FC (310259) - AT.FERROL (1366880) » 257393156: T29/J14/IX

Liga 257393156 Información oficial sobre el partido 257393156 en Hattrick

03.04.2010 15:45:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 14 / IX.1149 (176644)

R.C.D León Alineación oficial del equipo 'R.C.D León' en el partido 1 - 2 Quincy Alineación oficial del equipo 'Quincy' en el partido
0 - 1 Arnau Franch (30')
Diego Duriz (34') 1 - 1
1 - 2 Josep Enric Ayats (49')
R.C.D León Alineación oficial del equipo 'R.C.D León' en el partido 1 - 2 Quincy Alineación oficial del equipo 'Quincy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
R.C.D León Alineación oficial del equipo 'R.C.D León' en el partido 2 - 0 Quincy Alineación oficial del equipo 'Quincy' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,2 % 0,3 % 7,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C.D León

Goles Goles

  • 112 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del R.C.D s'esgargamellaven dempeus per esperonar Diego Duriz que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 34 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Aaron Guillemí, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de R.C.D va anar a parar a la dreta de l'atac on en José Dorarán, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): En Rafael Villafanes va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Aaron Guillemí que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Quincy

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al minut 30 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Arnau Franch que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 138 Minuto 49 (Gol evento especial extremo + rematador): Pedro Carbón estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Josep Enric Ayats va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 2 al minut 49.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 43 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Gerard Feiner, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): Quincy van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 66, però Josep Enric Ayats va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Arnau Franch de Quincy va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, OK potente): Miguel Maldonado no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.