Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

maria y sus personajes (488362) - Rufles F.C (439513) » 257392704: T29/J13/IX

Liga 257392704 Información oficial sobre el partido 257392704 en Hattrick

27.03.2010 15:45:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 13 / IX.1141 (176636)

maria y sus personajes Alineación oficial del equipo 'maria y sus personajes' en el partido 2 - 3 F.C.Casos Perdidos Alineación oficial del equipo 'F.C.Casos Perdidos' en el partido
Félix Fasero (12') 1 - 0
Pedro César Ternero (21') 2 - 0
2 - 1 Patriek Locke (60')
2 - 2 Patriek Locke (77')
2 - 3 Vitaly Evstifeev (78')
maria y sus personajes Alineación oficial del equipo 'maria y sus personajes' en el partido 2 - 3 F.C.Casos Perdidos Alineación oficial del equipo 'F.C.Casos Perdidos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
maria y sus personajes Alineación oficial del equipo 'maria y sus personajes' en el partido 1 - 4 F.C.Casos Perdidos Alineación oficial del equipo 'F.C.Casos Perdidos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,6 % 0,2 % 95,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

maria y sus personajes

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 els aficionats van embogir quan en Félix Fasero va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de personajes.
  • 134 Minuto 21 (Gol de penalti): Pedro César Ternero va augmentar la diferència de personajes a 2 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 59 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Seran Lima? Un error clamorós seu va donar a Félix Fasero una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Božidar Junaković de personajes es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 76 (Evento clima: sol, K.O. potente): Ege Zafir estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

F.C.Casos Perdidos

Goles Goles

  • 150 Minuto 60 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del F.C.Casos sembla que dona bons resultats perquè al minut 60, Patriek Locke va escurçar la diferència a 2 a 1 amb un llançament impecable.
  • 164 Minuto 77 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Patriek Locke marqués l'empat. Al minut 77 el marcador mostrava un empat a 2.
  • 172 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Passats 78 minuts de partit, F.C.Casos es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Vitaly Evstifeev es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Es duien 2 minuts de partit jugats quan Johan Bengtsson va estar a punt de posar per davant a F.C.Casos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Arne Waaler va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Vitaly Evstifeev ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Johan Bengtsson va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 4, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Arne Waaler va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 de partit, Anderson Luís Correia va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Józef Nosol de F.C.Casos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 13 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Vitaly Evstifeev, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.