Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mArQuEsQuintanal (1457368) - XoKaS (1591114) » 257387368: T29/J10/IX

Liga 257387368 Información oficial sobre el partido 257387368 en Hattrick

06.03.2010 15:45:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 10 / IX.1046 (176541)

mArQuEsQuintanal Alineación oficial del equipo 'mArQuEsQuintanal' en el partido 1 - 3 XoKaS Alineación oficial del equipo 'XoKaS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
mArQuEsQuintanal Alineación oficial del equipo 'mArQuEsQuintanal' en el partido 2 - 0 XoKaS Alineación oficial del equipo 'XoKaS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mArQuEsQuintanal

Goles Goles

  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del mArQuEsQuintanal van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Christian Ravn va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Dinis Pacheco va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 285 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del XoKaS. La jugada d'estratègia del mArQuEsQuintanal per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Brillantino Ayuso va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Brillantino Ayuso.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Passats 35 minuts de joc, en Petar Bakarić de mArQuEsQuintanal va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, OK potente): Uwe Bielke no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

XoKaS

Goles Goles

  • 174 Minuto 37 (Gol de penalti): Quan passaven 37 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del XoKaS. En Terje Langlo va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 142 Minuto 39 (Gol de contra por la izquierda): Filip Gibaszek va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de XoKaS i marcant el 0 - 2.
  • 142 Minuto 73 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Vojtěch Janák de XoKaS va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 3 al marcador.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Terje Langlo, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.