Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xixoncilhe (995523) - Flota F.C. (1418381) » 257386560: T29/J2/IX

Liga 257386560 Información oficial sobre el partido 257386560 en Hattrick

09.01.2010 15:45:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 2 / IX.1032 (176527)

bacofc Alineación oficial del equipo 'bacofc' en el partido 1 - 1 Panotxes Assessines Alineación oficial del equipo 'Panotxes Assessines' en el partido
Barni Díaz de Garato (14') 1 - 0
1 - 1 Darío Clemente Borrello (47')
bacofc Alineación oficial del equipo 'bacofc' en el partido 1 - 1 Panotxes Assessines Alineación oficial del equipo 'Panotxes Assessines' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
bacofc Alineación oficial del equipo 'bacofc' en el partido 4 - 1 Panotxes Assessines Alineación oficial del equipo 'Panotxes Assessines' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,7 % 0,3 % 7,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bacofc

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): El jugador Barni Díaz de Garato de bacofc, després de 14 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): En Siemon Ploegsma es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 224 Minuto 56 (Ocasión de penalti): bacofc es va veure beneficiat per la polèmica al minut 56, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Miguel Fort Aroca va relliscar al moment de fer el xut i el porter Nélson Dória no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): bacofc va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Magnus Amdisen en un 1 contra 1 amb el porter Nélson Dória, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Joeri van Alkemade va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Avelino Gurruchategui de bacofc amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Panotxes Assessines

Goles Goles

  • 161 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47 en Darío Clemente Borrello va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 11 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Aleksandrs Biksitis no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en César Ayechu estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 260 Minuto 25 (Ocasión de falta): En Nicky van Noort va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Thor Etzbach de Assessines la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.