Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

REPATIENDO GARBANZAS (1368583) - Sierra Bezaniega (776994) » 257384061: T29/J9/IX

Liga 257384061 Información oficial sobre el partido 257384061 en Hattrick

27.02.2010 15:40:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 9 / IX.987 (61258)

El Sensei Alineación oficial del equipo 'El Sensei' en el partido 2 - 2 Sierra Bezaniega Alineación oficial del equipo 'Sierra Bezaniega' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El Sensei Alineación oficial del equipo 'El Sensei' en el partido 1 - 2 Sierra Bezaniega Alineación oficial del equipo 'Sierra Bezaniega' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,3 % 29,3 % 43,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Sensei

Goles Goles

  • 103 Minuto 82 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Fynn-Paul Sobe va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.
  • 114 Minuto 87 (Gol de penalti): Després de 87 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Sensei, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Kai Nerhus de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 2. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 19 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Genís Vellón va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 19 de joc.
  • 237 Minuto 85 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Kai Nerhus no va ser aprofitada per en Adam Bitterlich que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Frank Myklebust.

Sierra Bezaniega

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Bezaniega va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 13. Carl Ward va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 116 Minuto 16 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 16 minuts quan Christophe Guesdon va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Rodrigo Sacristán, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Rodrigo Sacristán al minut 17, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Christophe Guesdon quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Fidel Carreño, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Christophe Guesdon de Bezaniega va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 33 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Christian Agger, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): En Stanislav Osyka de Bezaniega va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Valerio Visentin va prendre el seu rol al minut 78.
  • 095 Minuto 84 (Lesión): Carl Ward va sortir coix del terreny de joc, substituït per Maksymilian Kossakowski. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.