Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pildo (797578) - White Horses F.C. (1598687) » 257382709: T29/J7/IX

Liga 257382709 Información oficial sobre el partido 257382709 en Hattrick

13.02.2010 15:40:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 7 / IX.963 (61234)

Mejor Equipo del Mundo Alineación oficial del equipo 'Mejor Equipo del Mundo' en el partido 1 - 2 MARMARA Alineación oficial del equipo 'MARMARA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mejor Equipo del Mundo Alineación oficial del equipo 'Mejor Equipo del Mundo' en el partido 3 - 0 MARMARA Alineación oficial del equipo 'MARMARA' en el partido
Tiene mala suerte 3.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mejor Equipo del Mundo

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Andreu Moro va donar a MEM un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): MEM va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Andreu Moro va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Antonio Galdames.
  • 223 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gianpiero Pupolin va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 220 Minuto 66 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 66 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Facundo Pisani Capo va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 211 Minuto 83 (Ocasión por el centro): MEM enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 19 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del MEM puguin veure en Andreu Moro jugant de nou; ja que al minut 19 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Pedro San Miguel Blanco el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Facundo Pisani Capo de MEM va abandonar el terreny de joc després de 81 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Shaul Itshaki va entrar en el seu lloc.

MARMARA

Goles Goles

  • 118 Minuto 53 (Gol evento especial córner peinado): MARMARA va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Piotr Derkiewicz, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Romain Barnier que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 172 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Passats 82 minuts de partit, MARMARA es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Hélder Cunha es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Steven Nairn va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 67, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Daniel Estornell Campos va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84 Daniel Estornell Campos va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Piotr Derkiewicz, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.