Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

taparrabo (1420216) - Rooney C.F. (795639) » 257379232: T29/J6/IX

Liga 257379232 Información oficial sobre el partido 257379232 en Hattrick

06.02.2010 15:40:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 6 / IX.901 (61172)

kurosaki ichigo Alineación oficial del equipo 'kurosaki ichigo' en el partido 0 - 2 Rooney C.F. Alineación oficial del equipo 'Rooney C.F.' en el partido
0 - 1 Davy Doin (21')
0 - 2 Jan-Simon Barre (69')
kurosaki ichigo Alineación oficial del equipo 'kurosaki ichigo' en el partido 0 - 2 Rooney C.F. Alineación oficial del equipo 'Rooney C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
kurosaki ichigo Alineación oficial del equipo 'kurosaki ichigo' en el partido 2 - 0 Rooney C.F. Alineación oficial del equipo 'Rooney C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kurosaki ichigo

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): El kurosaki va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Prokopiy Ryadkov la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 62 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 62 de partit, quan un jugador de kurosaki, en Guzmán Alzamora, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 14 (Evento clima: sol, OK técnico): Quim Ribeiro semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Rooney C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Passats 21 minuts de partit, Rooney CF es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Davy Doin es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 141 Minuto 69 (Gol de contra por el centro): El Rooney CF era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Jan-Simon Barre va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Rooney CF va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 18, quan Marco Donnarumma va quedar-se sol davant el porter Miroslav Laža, però aquest va poder aturar el xut.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En Stan Vuia va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adrian Makulski de Rooney CF va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 63 (Evento clima: sol, K.O. potente): Edmund Kacprowicz estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.