Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Escuadra Dragón (778855) - U. D. Kai (1415647) » 257377479: T29/J1/IX

Liga 257377479 Información oficial sobre el partido 257377479 en Hattrick

02.01.2010 15:40:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 1 / IX.870 (61141)

La Escuadra Dragón Alineación oficial del equipo 'La Escuadra Dragón' en el partido 2 - 2 equipo por confirmar Alineación oficial del equipo 'equipo por confirmar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
La Escuadra Dragón Alineación oficial del equipo 'La Escuadra Dragón' en el partido 1 - 4 equipo por confirmar Alineación oficial del equipo 'equipo por confirmar' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,0 % 0,2 % 93,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Escuadra Dragón

Goles Goles

  • 124 Minuto 8 (Gol de penalti): Escuadra va posar-se per davant 1 - 0 al minut 8, quan Airam Morenas va llançar una pena màxima perfectament.
  • 130 Minuto 40 (Gol de falta): El gol de falta de Javier Nievas sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 40 i ampliar l'avantatge de Escuadra a 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Escuadra va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Morgan Lallement, però el porter rival va fer una gran aturada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 28 (Lesión): Airam Morenas no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Eduard Gallin.

equipo por confirmar

Goles Goles

  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 41 minuts, el tirador de faltes del confirmar va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Iván Cordero, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 162 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Iván Cordero per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 16 (Ocasión por el centro): confirmar va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Roham Hosseini es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Doug McFadyen va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 273 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): En Bernard Wielaard va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 270 Minuto 66 (Ocasión de falta): José Alfredo Zulueta va xutar magistralment una falta al minut 66 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, un refús desafortunat de Miro Seipäjärvi, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Kostantinas Rigelis no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Franz Hausberger.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Roham Hosseini de confirmar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.