Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Recreativo del Moro (310794) - Estamos a Pajas C.F. (1369272) » 257374018: T29/J4/IX

Liga 257374018 Información oficial sobre el partido 257374018 en Hattrick

23.01.2010 15:40:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 4 / IX.808 (61079)

C.F.Malaga Alineación oficial del equipo 'C.F.Malaga' en el partido 7 - 3 El equilibrio silencioso Alineación oficial del equipo 'El equilibrio silencioso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
C.F.Malaga Alineación oficial del equipo 'C.F.Malaga' en el partido 6 - 0 El equilibrio silencioso Alineación oficial del equipo 'El equilibrio silencioso' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F.Malaga

Goles Goles

  • 111 Minuto 14 (Gol por el centro): Al minut 14, Saveras Dobrinskis va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Ismael Maranga va donar a MCF un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 143 Minuto 37 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de MCF va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Anders Hyfeldt, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 3 - 3.
  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Passats 39 minuts, Miguel Foncueva, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 4 - 3. MCF es posava per davant!
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Saveras Dobrinskis va aprofitar per marcar el 5 - 3 a plaer.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Gabriel Andrade es va introduir dins la defensa central al minut 62, i va aconseguir el 6 - 3 davant la cridòria del públic.
  • 134 Minuto 85 (Gol de penalti): Als 85 minuts de joc, els nois de MCF van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Anders Hyfeldt augmentant l'avantatge per als locals: 7 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 17 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Julien Cottier va ser clau en la jugada d'atac de MCF al minut 17, quan ell mateix va fer una passada brutal a Gabriel Andrade, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Saveras Dobrinskis! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 80 quan Emil Jensen de MCF gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Julien Cottier de MCF va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 88, Ismael Maranga de MCF va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Al minut 86, Hélder Ary de MCF es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

El equilibrio silencioso

Goles Goles

  • 119 Minuto 4 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Carlos Gustavo Quevedo el va rematar Maxence Millet amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.
  • 161 Minuto 29 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 29 minuts Maxence Millet va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 138 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Carlos Gustavo Quevedo estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Bryan Jacquel va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 3 al minut 35.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 15 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Assunto Emiliani s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Valentino Dragoni es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.