Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

L.A.D.E. Team (799354) - Chesterfield FC83 (988714) » 257370721: T29/J6/IX

Liga 257370721 Información oficial sobre el partido 257370721 en Hattrick

06.02.2010 15:40:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 6 / IX.749 (61020)

Casa Del Mar F.C. Alineación oficial del equipo 'Casa Del Mar F.C.' en el partido 3 - 0 Los Magic9 Alineación oficial del equipo 'Los Magic9' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Casa Del Mar F.C. Alineación oficial del equipo 'Casa Del Mar F.C.' en el partido 3 - 1 Los Magic9 Alineación oficial del equipo 'Los Magic9' en el partido
Tiene un resultado normal 3.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,2 % 2,1 % 15,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Casa Del Mar F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19 els aficionats van embogir quan en Pantaleón Gabín va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Casa.
  • 130 Minuto 51 (Gol de falta): El gol de falta de Pedro Espejo sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 51 i ampliar l'avantatge de Casa a 2 - 0.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Casa va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ante Jaklin progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Pantaleón Gabín es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Anthony Lescot.
  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, William Grundy de Casa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 54 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Anthony Lescot va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 44 (Tirita): Era el minut 44 quan després d'una dura entrada, el jugador Pantaleón Gabín de Casa s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Los Magic9

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Magic9 va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Joona Viinikka, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 252 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Magic9 va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 56 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 236 Minuto 63 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Pantaleón Gabín es va comportar com un juvenil al minut 63 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 253 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 71 en Manuel Manrique va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Tayfur Orbek va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manuel Manrique de Magic9 amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.