Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Desbordad@s (990710) - marmolum (1590191) » 257369134: T29/J1/IX

Liga 257369134 Información oficial sobre el partido 257369134 en Hattrick

02.01.2010 15:40:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 1 / IX.721 (60992)

Corberu C.F. Alineación oficial del equipo 'Corberu C.F.' en el partido 2 - 3 la vallena 09 c.f Alineación oficial del equipo 'la vallena 09 c.f' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Corberu C.F. Alineación oficial del equipo 'Corberu C.F.' en el partido 0 - 3 la vallena 09 c.f Alineación oficial del equipo 'la vallena 09 c.f' en el partido
Tiene suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Corberu C.F.

Goles Goles

  • 186 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Corberu amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Manuel Plaza, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 101 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86, Loïc Pire es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 84 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Paolo Magnanimi no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Heinrich Perriard estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

la vallena 09 c.f

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Carlo Barbanti que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a vallena.
  • 171 Minuto 80 (Gol por el centro): vallena agafava avantatge al minut 80 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar David Victorio amb mestria.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 82 de partit va donar a vallena l'avantatge per 1 - 3. Alfred Bordas en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Víctor Echenagusia després de 22 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jari Woestenburg va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Zenon Marek de vallena va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 31 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Joan Miquel Sans va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paolo Magnanimi de vallena amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): Víctor Echenagusia de vallena va abandonar el terreny de joc després de 34 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Prospero Alume va entrar en el seu lloc.