Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tito's (798451) - LFAM FC (1598405) » 257367247: T29/J5/IX

Liga 257367247 Información oficial sobre el partido 257367247 en Hattrick

30.01.2010 15:40:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 5 / IX.687 (60958)

Asturcon Alineación oficial del equipo 'Asturcon' en el partido 3 - 4 cuvi Alineación oficial del equipo 'cuvi' en el partido
Asturcon Alineación oficial del equipo 'Asturcon' en el partido 3 - 4 cuvi Alineación oficial del equipo 'cuvi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Asturcon Alineación oficial del equipo 'Asturcon' en el partido 0 - 3 cuvi Alineación oficial del equipo 'cuvi' en el partido
Tiene bastante suerte 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Asturcon

Goles Goles

  • 141 Minuto 14 (Gol de contra por el centro): Asturcon sabia com jugar al contraatac, i al minut 14, Jani Jormanainen va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.
  • 143 Minuto 72 (Gol de contra por la derecha): Víctor Morillo va marcar al minut 72 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 4.
  • 103 Minuto 74 (Gol por la derecha): Passava el minut 74 del matx, quan l'atent Jani Jormanainen va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 3 - 4, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 77 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Bratislav Vladisavljević no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Dejan Ðorđević estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

cuvi

Goles Goles

  • 116 Minuto 27 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 27, en Lars Schiemer del cuvi va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Damjan Gortnar que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 1.
  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): cuvi agafava avantatge al minut 34 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Maximilian Belinskiy amb mestria.
  • 182 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Al minut 52, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Keykan Yılmaz va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 135 Minuto 63 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Lars Schiemer de cuvi va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Es duien 10 minuts de partit jugats quan Lars Schiemer va estar a punt de posar per davant a cuvi amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Guiu Riules va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Marçal Batlle va marcar al minut 13 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 285 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de cuvi a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Maximilian Belinskiy va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Keykan Yılmaz quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Guiu Riules, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Lars Schiemer després de 71 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Guiu Riules va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 59 (Tarjeta roja directa): Al minut 59, Keykan Yılmaz de cuvi va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.