Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Sitoxxx (1432187) - Taladrator United (1459125) » 257366414: T29/J7/IX

Liga 257366414 Información oficial sobre el partido 257366414 en Hattrick

13.02.2010 15:40:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 7 / IX.672 (60943)

Klub De Vagos Alineación oficial del equipo 'Klub De Vagos' en el partido 1 - 5 Taladrator United Alineación oficial del equipo 'Taladrator United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Klub De Vagos Alineación oficial del equipo 'Klub De Vagos' en el partido 0 - 7 Taladrator United Alineación oficial del equipo 'Taladrator United' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Klub De Vagos

Goles Goles

  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 30, Arik Zaltzman de Vagos empatava el partit: 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 26 (Tarjeta roja directa): Al minut 26, Tormod Olsson de Vagos va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Jindřich Kubalák va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Taladrator United

Goles Goles

  • 170 Minuto 25 (Gol de falta): Al minut 25 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Radu Popescu va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): En Steef Koeleman donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 32 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Marino Pepi va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 43, i va fer pujar el 1 - 3 per a Taladrator.
  • 182 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 57 de partit va donar a Taladrator l'avantatge per 1 - 4. Tommy Wennholt en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Radu Popescu, que va ser qui va marcar 1 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Gesuele Iorio es va comportar com un juvenil al minut 39 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Marino Pepi, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 42 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Taladrator va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Taladrator quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Steef Koeleman va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 280 Minuto 61 (Ocasión de falta): Israel Ferris va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Radu Popescu que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 218 Minuto 63 (Ocasión evento especial córner peinado): Tommy Wennholt hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Matti Tuiskuvaara havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): En Tangeni Ncube ocupà el lloc d'en Daniel Casasayas al 37 minuts, dos minuts després que el jugador de Taladrator quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Frank Pulow va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.