Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Tramuntana (1602057) - Cocinillas Team (1586278) » 257364457: T29/J8/IX

Liga 257364457 Información oficial sobre el partido 257364457 en Hattrick

20.02.2010 15:40:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 8 / IX.637 (60908)

FC Tramuntana Alineación oficial del equipo 'FC Tramuntana' en el partido 3 - 3 Team SORIA SAGUNT Alineación oficial del equipo 'Team SORIA SAGUNT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Tramuntana Alineación oficial del equipo 'FC Tramuntana' en el partido 0 - 2 Team SORIA SAGUNT Alineación oficial del equipo 'Team SORIA SAGUNT' en el partido
Tiene bastante suerte 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Tramuntana

Goles Goles

  • 112 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33, Manuel Urruchua va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 113 Minuto 49 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Tramuntana una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Manuel Urruchua, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 49.
  • 141 Minuto 82 (Gol de contra por el centro): El Tramuntana era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Thomas Nilsson va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 3 - 3 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rune Berg.

Team SORIA SAGUNT

Goles Goles

  • 118 Minuto 9 (Gol evento especial córner peinado): Teodor Iacob va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de SAGUNT, Jörg Peter Bamm, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 172 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Passats 42 minuts de partit, SAGUNT es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Olivér Csucsánszky es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 172 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de SAGUNT va ser finalitzada des de l'esquerra per Teodor Iacob al minut 80. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Steffen Kreutzmann va marcar al minut 6 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 281 Minuto 18 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ivo Macedo després de 18 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jordi Martín va poder desviar-lo a córner.
  • 239 Minuto 38 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Steffen Kreutzmann va marxar de Ramón Ferreras en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de SAGUNT van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43 de partit, Tommy Holenstein va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ömer Boydaş al minut 81, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 22 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Rafael Bögli s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 514 Minuto 43 (Tarjeta roja directa): Al minut 43, Jörg Peter Bamm de SAGUNT va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Steffen Kreutzmann de SAGUNT va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.