Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Blasco Teams (1578329) - Cocinillas Team (1586278) » 257364447: T29/J5/IX

Liga 257364447 Información oficial sobre el partido 257364447 en Hattrick

30.01.2010 15:40:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 5 / IX.637 (60908)

pikolino Alineación oficial del equipo 'pikolino' en el partido 3 - 2 Team SORIA SAGUNT Alineación oficial del equipo 'Team SORIA SAGUNT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
pikolino Alineación oficial del equipo 'pikolino' en el partido 0 - 2 Team SORIA SAGUNT Alineación oficial del equipo 'Team SORIA SAGUNT' en el partido
Tiene bastante suerte 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pikolino

Goles Goles

  • 136 Minuto 47 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Josan Huinaguenta va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Liborio Pedone se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 1 - 2 al minut 47 per a pikolino.
  • 118 Minuto 67 (Gol evento especial córner peinado): pikolino va aconseguir el 2 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Liborio Pedone, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Miqui Calderé que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del SAGUNT. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Rafael García Sañudo la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del pikolino es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 2 arribava al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Juan Sole va estar a punt de sentenciar el partit al minut 84, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miqui Calderé de pikolino amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Juan Sole de pikolino va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Team SORIA SAGUNT

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Steffen Kreutzmann va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 184 Minuto 34 (Gol de penalti): SAGUNT va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Rafael Bögli va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Màrius Miró va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 263 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Ivo Macedo va encarar al porter al 77, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Teodor Iacob.

Lesiones Lesiones