Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

coopi (794758) - Theatre Of Tragedy (1438487) » 257354403: T29/J14/IX

Liga 257354403 Información oficial sobre el partido 257354403 en Hattrick

03.04.2010 15:40:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 14 / IX.457 (60728)

Fontenebro F.C. Alineación oficial del equipo 'Fontenebro F.C.' en el partido 1 - 2 DISELO SALINAS Alineación oficial del equipo 'DISELO SALINAS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fontenebro F.C. Alineación oficial del equipo 'Fontenebro F.C.' en el partido 1 - 1 DISELO SALINAS Alineación oficial del equipo 'DISELO SALINAS' en el partido
Tiene un resultado normal 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,2 % 6,0 % 20,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fontenebro F.C.

Goles Goles

  • 100 Minuto 58 (Gol de falta): Pau Deulovol va reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 2 amb un excel·lent xut de falta, sec i col·locat, al minut 58.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 55 (Ocasión evento especial córner peinado): Mario Ruiz hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Preben Gjødvad havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 212 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, Antonio Castellvell va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Damian van de Ruit va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 87, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 el Fontenebro va posar setge sobre la defensa central visitant però en Pau Deulovol no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tante Ortega Iniesta es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 29 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Tante Ortega Iniesta va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Elejalde de Fontenebro es va emportar una amonestació al minut 53 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Preben Gjødvad de Fontenebro la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Witold Ciepły no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.
  • 305 Minuto 73 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Mario Ruiz va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

DISELO SALINAS

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Passats 21 minuts de partit, SALINAS es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Nicasio Cadaval es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 36, SALINAS va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Nicasio Cadaval.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Fontenebro. La jugada d'estratègia del SALINAS per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Rubén Sáenz de Tejada va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): En Lolo Iglesias ocupà el lloc d'en Milián Canabal al 32 minuts, dos minuts després que el jugador de SALINAS quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 88 (Lesión): Lolo Iglesias no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Paciano Bande.