Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Anaitasuna (989929) - rayo de santaolaja (1436745) » 257351802: T29/J8/IX

Liga 257351802 Información oficial sobre el partido 257351802 en Hattrick

20.02.2010 15:40:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 8 / IX.411 (60682)

LOS-PANDILLEROS Alineación oficial del equipo 'LOS-PANDILLEROS' en el partido 0 - 6 rayo de santaolaja Alineación oficial del equipo 'rayo de santaolaja' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
LOS-PANDILLEROS Alineación oficial del equipo 'LOS-PANDILLEROS' en el partido 0 - 9 rayo de santaolaja Alineación oficial del equipo 'rayo de santaolaja' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LOS-PANDILLEROS

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 60 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ferdinand Baierle va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 60 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Herreros de LOS-PANDILLEROS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 35 (Lesión): LOS-PANDILLEROS es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Jonathan Ordoñez no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Borja Valluerca Vallujera al camp.
  • 091 Minuto 51 (Lesión leve): LOS-PANDILLEROS va fer una substitució al minut 51. Diego Armando Pardo va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Joaquín Martínez.

rayo de santaolaja

Goles Goles

  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Simo-Pekka Karell va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 23 de partit va donar a rayo de santaolaja l'avantatge per 0 - 2. Leopoldo Celentano en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Célsio Tenreiro de rayo de santaolaja l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 36 de partit.
  • 180 Minuto 47 (Gol de falta): Leopoldo Celentano va incrementar l'avantatge a 0 - 4 per a rayo de santaolaja gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 182 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Simo-Pekka Karell, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 138 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Lukas Lundqvist va anar directament als peus de Riccardo Caputo que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 1 (Ocasión por la derecha): Leopoldo Celentano de rayo de santaolaja, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 1, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Eustasio Homedes quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Salva Portillo, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Arnt Tjemsland va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Eustasio Homedes es va quedar sol davant del porter, al minut 53. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Silviu Chitu de rayo de santaolaja va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 49, Eustasio Homedes de rayo de santaolaja va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.