Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Royal Thai Army (1585594) - FC Inter Charrua (436197) » 257350377: T29/J2/IX

Liga 257350377 Información oficial sobre el partido 257350377 en Hattrick

09.01.2010 15:40:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 2 / IX.386 (60657)

K.F.C. Germinal Beerschôt Alineación oficial del equipo 'K.F.C. Germinal Beerschôt' en el partido 3 - 1 Los Templaos Alineación oficial del equipo 'Los Templaos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
K.F.C. Germinal Beerschôt Alineación oficial del equipo 'K.F.C. Germinal Beerschôt' en el partido 4 - 0 Los Templaos Alineación oficial del equipo 'Los Templaos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

K.F.C. Germinal Beerschôt

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Beerschot va ser David Vidal.
  • 123 Minuto 66 (Gol por la derecha): Beerschot s'avançava al marcador al minut 66, després d'un rebot que va caçar en Adrian Necula per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Adrian Necula es va introduir dins la defensa central al minut 80, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2, Luciano Cerqueira arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Beerschot va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Josip Starzinger en un 1 contra 1 amb el porter Víctor Pinto, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 81 quan David Vidal de Beerschot gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Los Templaos

Goles Goles

  • 108 Minuto 19 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Willi Frank-Glitscher és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Aitor Borreguero perquè aconseguís el 1 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Templaos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Anton Veresov va sortir per sobre el travesser.
  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): En Aitor Borreguero va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Templaos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 21, quan Antti Nokimäki va quedar-se sol davant el porter Mika Niemitukia, però aquest va poder aturar el xut.
  • 251 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Damien Bertin va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Mika Niemitukia.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Willi Frank-Glitscher de Templaos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Christophe Blanc de Templaos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.