Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Perin F.C. (1419534) - Auckland (775451) » 257349976: T29/J14/IX

Liga 257349976 Información oficial sobre el partido 257349976 en Hattrick

03.04.2010 15:40:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 14 / IX.378 (60649)

Son Gotleu C.F. Alineación oficial del equipo 'Son Gotleu C.F.' en el partido 2 - 2 Auckland Alineación oficial del equipo 'Auckland' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Son Gotleu C.F. Alineación oficial del equipo 'Son Gotleu C.F.' en el partido 2 - 0 Auckland Alineación oficial del equipo 'Auckland' en el partido
Tiene un resultado normal 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Son Gotleu C.F.

Goles Goles

  • 112 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37, Aitor Avalle va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 121 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51 els aficionats van embogir quan en Alejandro Sáez va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Gotleu.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): El Gotleu ho intentava per la dreta per mitjà de Pablo Gebali, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78, Jaime Villa arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Al minut 83 es va veure una gran oportunitat per a Gotleu per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Víctor Farré, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alejandro Sáez de Gotleu va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Aitor Avalle de Gotleu la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Auckland

Goles Goles

  • 140 Minuto 36 (Gol de contra de falta): El contraatac de Auckland va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Javier Pérez Pastor va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 1!
  • 117 Minuto 74 (Gol evento especial cansancio): En Pep Teixidor havia sortit la nit anterior a una coneguda discoteca de la ciutat. Per aquesta raó, va errar en un control, que el va aprofitar en Clifford Beagrie per endur-se la pilota i posar el 2 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Auckland va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 86, quan Clifford Beagrie va quedar-se sol davant el porter Inocencio Franganillo, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Javier Pérez Pastor de Auckland amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 67 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Javier Pérez Pastor va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 43 (Lesión (no subst.)): Quan Olmo Valladolid va abandonar el terreny de joc a causa d'una lesió al genoll al minut 43, Auckland sense poder fer cap substitució, van acabar jugant amb un home menys.
  • 096 Minuto 44 (Lesión (no subst.)): Angelo Biagioni de Auckland no va poder continuar jugant, però no va poder ser substituït i el seu equip va jugar amb un home menys des de llavors.
  • Minuto 44 (Jugador de campo como portero): Com que no hi havia ningú a la porteria, Fernando Schallberger va haver de d'abandonar la seva posició i posar-se sota els pals.