Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Patillos FC (1371004) - Tremañes CF (1337298) » 257349215: T29/J5/IX

Liga 257349215 Información oficial sobre el partido 257349215 en Hattrick

30.01.2010 15:40:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 5 / IX.365 (60636)

C.E. ESPARRA Alineación oficial del equipo 'C.E. ESPARRA' en el partido 3 - 0 Tremañes CF Alineación oficial del equipo 'Tremañes CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
C.E. ESPARRA Alineación oficial del equipo 'C.E. ESPARRA' en el partido 6 - 0 Tremañes CF Alineación oficial del equipo 'Tremañes CF' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.E. ESPARRA

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): ESPARRA s'avançava al marcador al minut 24, després d'un rebot que va caçar en Marcus Mortensen per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): ESPARRA va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Alejandro Marche va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Pere Jordi Cervelló va incrementar l'avantatge de ESPARRA amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 13 (Ocasión de penalti): ESPARRA es va veure beneficiat per la polèmica al minut 13, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Pere Jordi Cervelló va relliscar al moment de fer el xut i el porter Juho Saarinen no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Oscar Beda. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, Carlo Arcostro gairebé va marcar per a ESPARRA des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El ESPARRA ho intentava per la dreta per mitjà de Marcus Mortensen, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El jugador local René Bartelsdorf per poc que no incrementa el marcador al minut 75. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Juho Saarinen va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Marcus Mortensen va estar a punt de sentenciar el partit al minut 82, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alejandro Marche es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tremañes CF

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Tremañes va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Juan Luis Villalambrus, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Tremañes van sortir al contraatac al minut 40, però Pedro Fiera va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 206 Minuto 71 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 71, tothom va saber perquè en Oddone Libbinori era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.