Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dynamo Javipri (1335754) - Desteagua No Bebere (1455788) » 257349164: T29/J6/IX

Liga 257349164 Información oficial sobre el partido 257349164 en Hattrick

06.02.2010 15:40:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 6 / IX.364 (60635)

Los Magos del Balon F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Magos del Balon F.C.' en el partido 0 - 1 RAYO CANTERANO Alineación oficial del equipo 'RAYO CANTERANO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Magos del Balon F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Magos del Balon F.C.' en el partido 0 - 1 RAYO CANTERANO Alineación oficial del equipo 'RAYO CANTERANO' en el partido
Tiene un resultado normal 0.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,2 % 0,5 % 90,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Magos del Balon F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Magos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ed Berns, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): Magos van sortir al contraatac amb encert al minut 15, però Manuel Villarreal no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

RAYO CANTERANO

Goles Goles

  • 108 Minuto 80 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Albert Veguer encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Obi Ikhide només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Al minut 5, un refús desafortunat de Antonio Delage, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Juan Miguel Rabaldiz no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 208 Minuto 11 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Albert Veguer va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Luis Cao de Benos aquest no va estar a l'altura.
  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16 de partit, Ignacio Ramos Pemán quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de CANTERANO a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Obi Ikhide va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 272 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Macário Pastor va marcar al minut 58 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Albert Veguer, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 83 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. CANTERANO va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 280 Minuto 88 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 88 per Juan Miguel Rabaldiz va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 10, Obi Ikhide de CANTERANO va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Javier Milán Borja de CANTERANO es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 87 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Martín Bravo López probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.