Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. The Magics (311029) - Rayo Elipa (1594216) » 257346499: T29/J12/IX

Liga 257346499 Información oficial sobre el partido 257346499 en Hattrick

20.03.2010 15:40:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 12 / IX.316 (60587)

Criollo Alineación oficial del equipo 'Criollo' en el partido 1 - 6 Rayo Elipa Alineación oficial del equipo 'Rayo Elipa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Criollo Alineación oficial del equipo 'Criollo' en el partido 1 - 3 Rayo Elipa Alineación oficial del equipo 'Rayo Elipa' en el partido
Tiene un resultado normal 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,1 % 0,4 % 91,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Criollo

Goles Goles

  • 115 Minuto 32 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 32 minuts de joc, Florenci Moragues, corrent com un esperitat, superà primer Bo Pettersson per velocitat, i després el porter posant el 1 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Passaven 72 minuts quan Ignacio Capa des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Criollo, l'equip va recuperar la pilota al minut 84 i va contraatacar. En Elías Medrano va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Aniano Albariño de Criollo es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Florenci Moragues de Criollo es va emportar una amonestació al minut 68 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Aniano Albariño de Criollo per doble groga al minut 78.

Rayo Elipa

Goles Goles

  • 163 Minuto 33 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 33 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Lauri Sinervo.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Elipa van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Guiu Venturós va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Marc Blanc va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 40, i va fer pujar el 1 - 3 per a Elipa.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43, Fábio Couceiro va augmentar l'avantatge de Elipa a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 180 Minuto 49 (Gol de falta): Andrzej Rudyk va incrementar l'avantatge a 1 - 5 per a Elipa gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Sergio Levorato de Elipa va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 6 al minut 64. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Després de 41 minuts, Marc Blanc va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Rodolfo Lapido va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Guiu Venturós al minut 83, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fábio Couceiro de Elipa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 79 (Tirita (médico)): Émile Boucheron va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Elipa estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.